Astrologinė prognozė rugsėjo 3-iajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Ankstų rytą prasidės jaunaties fazė. Nors diena emociškai ir praktiškai bus nelengva, labai svarbu nusiteikti kuo pozityviau. Daug rizikų kelyje – būkite itin atidūs.

- Reklama -

JAUTIS. Pasirūpinkite, kad jūsų vaikai tinkamai leistų laisvalaikį ir saugokite juos nuo per didelės nervinės įtampos, nepagrįstų baimių. Labai pasistenkite pozityviai nuteikti juos ir save, nes tik tokiu atveju seksis geriau.

DVYNIAI. Tikriausiai nesiseks susikalbėti su kai kuriais žmonėmis arba per juos susidursite su problemomis. Gali būti ir taip, kad jūsų asmeninės problemos nekaip paveiks šeimą, jos planus.

VĖŽYS. Būsite aktyvūs, jei jūsų veikla susijusi su žiniasklaida, mokslu, reklama, ryšiais, kelionėmis. Galima nerimą kelianti žinia. Derėtų aklai nepasikliauti abejotina informacija, gandais. Atsargiai kelyje.

LIŪTAS. Regis, šiandien rūpesčių kels nuosavybės, verslo, finansų reikalai. Pasistenkite būti racionalūs, taupūs, kalbėti konkrečiai, kad nepasirodytumėte nepatikimi ar pernelyg godūs.

MERGELĖ. Tam tikri pokyčiai gali paliesti jūsų interesus ir planus. Net jei esminių pasikeitimų nėra, vis tiek situacija vers jaudintis. Kaupkite informaciją, ją analizuokite. Tai, ką sužinosite, turės ilgalaikės reikšmės.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Jeigu negaluojate, stenkitės stipriai tikėti, kad tuoj pagerės ir pasveiksite, nes mintys šiandien turės nemenką galią. Atsparumo infekcijoms bus nedaug, todėl venkite žmonių sambūrių, be reikalo neeikvokite energijos.

SKORPIONAS. Jums norėsis išsipasakoti, pasitarti su pažįstamais žmonėmis, bendraminčiais. Visgi šiandien ne itin seksis rasti patikimų ir geranoriškų pašnekovų.

ŠAULYS. Neramins bendras nestabilumas. Kiek ramiau, jei jums pavyko laiku užbaigti skubiausius darbus, pateikti ataskaitas, sumokėti mokesčius ar pan. Regis, darbo, karjeros, politikos klausimai kels didžiausią įtampą. Labai svarbu nusiteikti pozityviai.

OŽIARAGIS. Jeigu turite padaryti kokius pakeitimus, susijusius su kelione, bilietais, logistika, vekiausiai teks pasinervinti. Ši diena žada daugiau įtampos ir mokslo, teisės, tarpininkavimo srityse. Tik neužsiprogramuokite nesėkmėms, nes jums gali ir turi sektis.

VANDENIS. Sekite informaciją, nes galimos permainos, kurių nepastebėjimas ar nepaisymas atneš žalos. Pasidomėkite, kam švaisto pinigus jūsų partneris, vaikai.

ŽUVYS. Tikriausiai suaktyvės jūsų konkurentai, idėjiniai priešai. Nemalonumų galima patirti tiek dėl savo kaltės, tiek dėl kitų nepalankumo. Saugokitės traumų, vagių bei savo neatsakingumo.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Energijos kainos kyla žaibiškai. Kaip elgtis, kad išgyventum?

Remiantis oficialiais duomenimis, liepos mėnesio vidutinė biržos elektros kaina Lietuvoje buvo didžiausia per visą dalyvavimo biržoje laikotarpį nuo 2013 m. Rugpjūtį, palyginti su liepa,...

Išbandykite latvių pasididžiavimą – sklandrausį: nustebsite, kaip paprastai, nebrangiai ir skaniai galima paruošti bulves ir morkas

Šį šeštadienį latviai švęs Nepriklausomybės dieną. Svarbiu tokių švenčių akcentu Latvijoje, kaip ir Lietuvoje, tampa išskirtiniai tautiniai patiekalai. Esame kaimynai, tačiau vienas tokių gardumynų...

Psichologas: vyksta daugiau karų nei matosi iš pirmo žvilgsnio, bet juos galima įveikti

„Karas mus visus paveikė. Ir tuos, kuriems skauda, pikta, liūdna ir tuos, kurie nieko nesako. Visus be išimties. Karas vyksta ir mus žaloja. Kare...

Horoskopai liepos 8 dienai

AVINASPats laikas atidžiai pažvelgti iš šalies ir įvertinti, koks stebuklas yra jūsų namai ir šeima. Praeities įvykiai atsiskleis visai kitoje šviesoje ir primins jums...

ORAI: Artimiausiomis dienomis orai dažniau primins pavasarį

Šiandien Lietuvoje be žymesnių kritulių. Aukščiausia temperatūra 2–6 laipsniai šilumos. Vasario 14 d. kritulių nenumatoma. Vėjas šiaurės vakarų, 6–11 m/s. Temperatūra naktį nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos, dieną 2–7 laipsniai šilumos. Hidrologinė situacija Vasario...

Meksikietiškos virtuvės perlas gvakamolė: 6 netikėti faktai

Šių metų maisto tendencijos rodo, kad užkandžiai neapleidžia populiarumo pozicijų. O kad jie būtų sveikesni, būtina atsirinkti ne tik skanius, bet ir organizmui palankius produktus. Vienas iš pasirinkimų – šiuo metu itin pasaulyje išpopuliarėjusi...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS