Astrologinė prognozė rugpjūčio 12-ajai, pirmadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Diena bus emociškai aktyvi. Į viską jausmingai reaguosite. Žmonės, kuriems esate įsipareigoję ar skolingi, tiesiogiai ar netiesiogiai reikalaus to, kas jiems priklauso.

- Reklama -

JAUTIS. Gana veikli, bet nerami diena. Aktualūs bus bendradarbiavimo, tarpininkavimo klausimai. Labiau norėsis visus kritikuoti ar guostis jų nesupratingumu nei pasikliauti savo jėgomis ir protu.

DVYNIAI. Šiandieną nesitikėkite ramaus atsipalaidavimo. Teks pagalvoti pareigas, kažkas kritikuos nepadarytus darbus arba jūsų silpnybes. Galite susirūpinti ir įvaizdžiu arba sveikata, įsidarbinimu.

VĖŽYS. Vilios pramogos, džiugins vaikai, seksis megzti naujas pažintis, žavėti gerbėjus. Tik nežaiskite kitų žmonių jausmais, gebėkite atsispirti per brangioms pagundoms.

LIŪTAS. Šiandien būtų neprotinga imtis neapgalvotų darbų, neįprastai elgtis ir aklai pasitikėti kitais. Prioritetą teikite namams, artimiesiems, buičiai, gamtai. Pasitelkite kantrybę bendraudami su šeimos nariais.

MERGELĖ. Geriau būtų, kad kai kuriuos dalykus šiandien nutylėtumėte bendraudami su artimos aplinkos žmonėmis. Neskleiskite abejotinos informacijos ir socialiniuose tinkluose.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Tikėtinos aktualijos, susijusios su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, apgyvendinimu, prekių atsisiuntimais ar pan. Nenaudingas jums būtų reikalingos informacijos vėlavimas, netiksli reklama.

SKORPIONAS. Tikriausiai neišvengsite sudirgusių emocijų. Labiausiai iš pusiausvyros ves kitų žmonių nepritarimas jūsų nuomonei ar norams. Tačiau ir jūs būsite linkę kabinėtis prie smulkmenų, pernelyg kritikuoti kitus.

ŠAULYS. Šiandien jums naudingiau patylėti ir užimti stebėtojo poziciją nei aktyviai reikštis ir atvirauti. Saugokite savas ir svetimas paslaptis. Bus nelengva, jeigu esate kelionėje, nes norėsis daugiau privatumo, vienumos.

OŽIARAGIS. Regis, dėl populiarumo ar draugystės šiek tiek papurtysite piniginę. Galbūt norėsite ką nors nustebinti, paremti ir dėl to pirksite nebūtiną prekę ar paslaugą.

VANDENIS. Privalote sutvarkyti būtiniausius reikalus, kad ir kaip nesinorėtų. Jeigu bandysite išsisukti, galite pakliūti į keblią situaciją, nuvilti kitus žmones, partnerį.

ŽUVYS. Šiandien į savo moralę, tikslus galite pažvelgti kitu aspektu. Galbūt nepažįstamo žmogaus replika atskleis nelabai malonią tiesą. Gali kilti rūpesčių, jei turite planų išvykti į užsienį, įsidarbinti ar stoti mokytis.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

ORAI: Dieną nelis, aukščiausia temperatūra 4–9 laipsniai šilumos

Ketvirtadienio naktį Lietuvoje giedra ir sausa. Vėjas šiaurinių krypčių, 2–7 m/s. Žemiausia temperatūra 3–8, Kuršių nerijoje 0–2 laipsniai šalčio. Dieną nelis. Vėjas šiaurinių krypčių,...

Horoskopai birželio 4 dienai

AVINASPabandykite įrodyti savo pranašumą. Jums ims sektis geriau, jei sugebėsite įsitvirtinti kolektyve. Bent jau šiandien jums pirmas impulsas yra pats geriausias. JAUTISAr ir vėl ketinate...

Orai savaitgalį Palangoje ir Šventojoje: Puiki proga pabėgti prie jūros

Artėjant savaitgaliui, daugelis svarsto, ar verta leistis į kelionę prie jūros. Palanga ir Šventoji – vieni populiariausių pajūrio kurortų Lietuvoje – laukia visų, kurie...

Balandžio 9-oji, penktadienis, vakarą praleiskite su nauja audioknyga

Balandžio 9-oji, penktadienis, 15 savaitė. Saulė teka 06:35, leidžiasi 20:08, dienos ilgumas 13.33. Mėnulis (Delčia). Nauja audioknyga: „301 patarimas geram darbuotojui ir blogam”. Autoriai: Mantas Tvarijonavičius, Sakalas...

Antras šansas nebereikalingiems daiktams: 5 idėjos, padėsiančios sumažinti atliekų kiekį

Rūšiuodami ir teisingai utilizuodami atliekas prisidedame prie tvaresnės bei gamtai draugiškos aplinkos kūrimo. Tačiau ne viską, ką esame surūšiavę ir paruošę išmetimui, būtina nešti į šiukšlių konteinerį – pasitelkus šiek tiek kūrybiškumo įvairius nebenaudojamus...

„Iki“ atnaujino pirkėjų pamėgtą priemonę sutaupyti: „Pigintuve“ atsiranda 2 svarbios naujovės

Jau nuo pirmadienio prekybos tinklo „Iki“ pirkėjai gali dar labiau sumažinti savo išlaidas pirkiniams. „Iki“ atnaujino didelio populiarumo sulaukusią priemonę „Pigintuvas“. Nuo šiol pirkėjai kas savaitę paspaudę vos vieną mygtuką galės pasinaudoti net iki...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS