Astrologinė prognozė birželio 22-ajai, šeštadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Nuo pat ryto turėsite nelengvų pareigų arba apie jas nepaliaujamai galvosite, nerimausite dėl vakaro renginio ar neatliktų darbų. Verčiau tyliai pasidžiaukite vasaros diena ir neskleiskite nerimo.

- Reklama -

JAUTIS. Tikėtini keblumai, susiję su kelione, mokslu, užsieniečiais, muitais, bagažu, įstatymais ar formalumais, apie kuriuos neturite supratimo. Būkite budrūs prie vairo.

DVYNIAI. Jeigu pirksite dovaną, tai ir per pigus, ir per brangus pirkinys, ir originalus, ir banalus nepatenkins įnoringo dovanos gavėjo. Verčiau per daug neišlaidaukite ir nepersistenkite. Pasisaugokite seksualinės prievartos.

VĖŽYS. Regis, negalėsite pakęsti kitų žmonių oponavimo, kritikos. Galimi slapti psichologiniai išgyvenimai arba atvira priešprieša, žodžių mūšis. Pasistenkite susiimti, tuomet turėsite šansų patirti malonių staigmenų.

LIŪTAS. Nieko blogo, jeigu šiandien ilgiau pasistaipysite prieš veidrodį ar palyginsite save su kitais. Tik nederėtų juodai pavydėti ir linkėti kitiems blogo, nes gali suveikti bumerango dėsnis.

MERGELĖ. Ši diena turėtų būti nebloga. Galbūt pasijusite įsimylėję, susižavėję arba tiesiog patenkinti savo veikla, vaikais ar gerbėjais. Kita vertus, šurmulys ir vaikai gali gerokai išvarginti.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Regis, šiandien teks užsiimti buitimi ir tai jums nelabai patiks. Net ir paprastas virtuvinis pokalbis gali pakrypti nemalonia linkme. Jeigu laiku susivaldysite, tuomet pavyks neapkartinti dienos nei sau, nei kitiems.

SKORPIONAS. Regis, ketinate vykti į kurortą arba susitikti su artimu žmogumi, gyvenančiu tolokai nuo jūsų. Dėl rizikingo elgesio kelyje galite pakliūti į bėdą. Jei to išvengsite, veikiausiai prasmingai praleisite laiką.

ŠAULYS. Proginiai pasiruošimai jus nelabai džiugins dėl neišvengiamų išlaidų ir sunkumų suderinti ilgojo savaitgalio planus su mylimu žmogumi, vaikais, jų užgaidomis.

OŽIARAGIS. Nuo pat ankstaus ryto liesite nepasitenkinimą. Tuo tikrai nesidžiaugs šalia esantys, nors galbūt kaip tik jie ir iššauks jūsų neigiamą reakciją. Kaip bebūtų gaila, nuoširdžios meilės priekaištais nepelnysite. Išmėginkite malonesnius poveikio būdus.

VANDENIS. Nepuoselėkite nepagrįstų iliuzijų, nes jos gali sudužti ir sužeisti sielą. Gali kilti noras atsiriboti nuo žmonių, atitrūkti nuo realybės arba reikalauti, kad visi jus paliktų ramybėje.

ŽUVYS. Jums norėsis šilto supratingumo, draugiškumo iš artimųjų, bičiulių, tačiau jie bus labiau linkę kritikuoti nei atjausti. Visgi išspręsti kai kuriuos nesklandumus padės pažįstama moteris.  

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

„Iki“ pristatė naujovę rinkoje – programėlę tik darbuotojams, kad jiems būtų dar patogiau

Prekybos tinkle „Iki“ – virš 5 tūkstančių darbuotojų, o kiekvienam jų – gausus naudų paketas, pradedant nuolaidomis parduotuvėse ir baigiant papildomu sveikatos draudimu. Net...

ORAI: Šiandien daugelyje rajonų lietus. Aukščiausia temperatūra 3–8 laipsniai šilumos

Šiandien daugelyje rajonų lietus. Vakarų, pietvakarių vėjo gūsiai vietomis sieks 15–18 m/s. Aukščiausia temperatūra 3–8 laipsniai šilumos. Pirmadienį daugelyje rajonų palis, dieną vyraus trumpi nedideli...

Taupyk kaip čempionas, grilink kaip ponas: „Iki“ išdalins net 7 „Kamado Bono“ grilių komplektus – štai kaip juos laimėti

Pakvietęs į dar nematytas Taupymo žaidynes, prekybos tinklas „Iki“ parengė ir daugiau staigmenų pirkėjams. Jau pirmadienį startavo naujas „Iki“ lojalumo žaidimas, kurio prizai –...

Kovo 24-oji: vardadieniai, astrologija, dienos INFO

Kovo 24-oji – Tarptautinė tuberkuliozės diena; Tarptautinė tiesos apie žmogaus teisių pažeidimus diena; Verbų (palmių) sekmadienis. Kovo dvidešimt ketvirtoji, sekmadienis, (paskutinė 12-osios metų savaitės diena),...

Žemo slėgio laukas šiandien lems drėgnus ir permainingus orus

Lapkričio 27-oji, penktadienis, 48 savaitė. Saulė teka 8.12 val., leidžiasi 16.00 val. Dienos ilgumas 7.48 val. Mėnulis (priešpilnis). Vardadieniai: Girvydė, Maksimas, Skomantas, Virgilijus. Šiandienos orai: Žemo slėgio laukas lems drėgnus ir permainingus orus. Lapkričio 27 d.-os dieną protarpiais lietus, šiaurės rytinėje...

Paaiškėjo, kokios asmens teisės svarbiausios Lietuvos žmonėms

Lietuvos žmonėms svarbiausios darbuotojų ir darbdavių teisės: didžioji dalis šalies visuomenės darbo santykius įvardija svarbesniais už visas kitas asmens teises bei pareigas. Tik penktadaliui mūsų šalies gyventojų prioritetinės – jų, kaip šeimos narių, teisės....

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS