Astrologinė prognozė gegužės 28-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Jums norėsis bendrauti, kalbėti. Šiandien užmegzta nauja pažintis gali suteikti naują kryptį jūsų gebėjimams bei tikslams. Arba gali paaiškėti, ar turės eigą kažkoks jus dominantis projektas.

- Reklama -

JAUTIS. Galimas pasiūlymas, susijęs su kelione, konferencija. Tai gali sukelti nerimo. Kaip bebūtų, svarbius reikalus tvarkyti galima ir privalu. Nesustokite pusiaukelėje net tuo atveju, jeigu pajusite lengvą nusivylimą ar abejones.

DVYNIAI. Neblogai seksis veikla, susijusi su mokslu, informacija, kelionėmis, tarptautine komercija. Galbūt iš užsienio arba iš oficialios institucijos gausite žinią ar kvietimą susitikti su dominančiu asmeniu.

VĖŽYS. Turėsite rūpesčių, galbūt ne viskas klostysis taip, kaip planavote. Tačiau yra tikimybė, kad pavyks rasti jums palankių žmonių, galinčių finansiškai ar kitaip paremti, pakonsultuoti.

LIŪTAS. Regis, nesėdėsite sudėję rankų ir visokiais būdais stengsitės atkreipti į save dėmesį. Viskas turėtų sektis lengvai, bet savo žavesiu ir sėkme aklai nepasitikėkite. Galbūt tai, kad patinka jums, ne visiškai priimtina kitiems.

- Reklama -

MERGELĖ. Neblogai seksis numatyti darbai. Pakils fizinis ir emocinis aktyvumas. Pravartu pasirūpinti sveikata, mityba, gerinti darbo ir gyvenimo sąlygas. Daugiau dėmesio skirkite ir tiems, kurie jumis rūpinasi.

SVARSTYKLĖS. Aplink jus netrūks norinčių pabendrauti, patarti Gerai pasijusite, jeigu išsiaiškinsite meilės santykius arba su dominančiu žmogumi aptarsite artimiausius ateities planus.

SKORPIONAS. Tiek šeima, tiek darbo reikalai, kolegos reikalaus daug dėmesio, bet ir jūs iš jų galite tikėtis pagalbos, didesnio noro prisidėti prie bendros gerovės kūrimo, remonto, projektų, įvairių ruošos darbų ir pan.

ŠAULYS. Neblogų pasiekimų galite tikėtis reikaluose, susijusiuose su mokslu, reklama, žiniasklaida, ryšiais. Galbūt teks aiškintis santykius su giminaičiais, kaimynais. Galite pakelti sparnus, jei planavote netolimą išvyką.

OŽIARAGIS. Rūpės finansiniai, turtiniai dalykai. Tikėtina, kad atsiras galimybė užsidirbti pinigų, parduoti, pakeisti ar įsigyti norimą objektą, prekę. Kita vertus, ir išlaidų galima tikėtis nemažų.

VANDENIS. Šiandien nestokosite dėmesingumo ir energijos, tačiau galite pernelyg vadovautis emocijomis. Dėl to visko gali nutikti. Jeigu susiimsite, tuomet tapsite aktyvesni, darbštesni ir nedarysite klaidų.

ŽUVYS. Šiandien nepavyks plaukti pasroviui, nors to ir norėtumėte. Būkite apdairūs, neatskleiskite savo planų – veikdami konfidencialiai daugiau laimėsite. Slaptų vilčių gali sukelti intriguojanti užuomina.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Horoskopai vasario 6 dienai

AVINASJūsų dabartinė situacija yra kebli, tačiau atsiras žmogus, pasiruošęs jums padėti. Jis yra vienintelis, kuriuo galite pasitikėti. Labai nesunkiai sugebėsite padaryti didelį įspūdį visiškai...

4 sėklos, kuriomis būtina praturtinti kasdienį racioną

Karantino mėnesiai primena apie save ne tik pakitusiomis kūno linijomis ir sunkumo jausmu, bet ir energijos stoka. Siekiantiems gerai jaustis, dietistė Vaida Kurpienė pataria...

Horoskopai kovo 27 dienai

AVINASBūkite atidus! Kažkas seka jūsų pėdomis sulaikęs kvėpavimą ir tikisi, kad jūs pagaliau padarysite lemiamą klaidą. Toliau įvykiai vystysis savaime ir bus sunkiai valdomi....

Horoskopai gegužės 29 dienai

AVINASKodėl amžinai viską sužinote paskutinis? Šiandien vėl pražiopsojote kažką svarbaus. Net jei turėsite dar vieną galimybę, tai jau nebus visai tas pat. Labai naudingą...

Lietuvoje aukcionuose perkamų medžioklės plotų kainą pakylą šimtus kartų

Aukcionai ir varžytynės internetu leidžia lengvai ir greitai parduoti nereikalingą turtą, o pirkėjai turi unikalią galimybę įsigyti vertingų ir kartais ne visai įprastų pirkinių, pavyzdžiui, krovininį laivą ar... medžioklės plotą. Būtent pastarieji pirkiniai elektroniniuose...

Horoskopai kovo 12 dienai

AVINAS"Nedarykite eksperimentų iš paskutinių savo rezervų. Šiandien lošdamas "va bank" veikiausiai skaudžiai nudegsite. Pats laikas dar kartą įvertinti savo ambicijas, pradinius užmojus ir gautus rezultatus." JAUTISNaujuosius pasitinkate nusiteikęs permainoms ir pasiryžęs nebekartoti senų klaidų. Išsvajotasis...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS